Зв’язатися з нами:

Пошук

Підписатись на розсилку

  • Українська
  • Polski

Між Асоціацією українського бізнесу в Польщі та Конфедерацією будівельників України підписано Меморандум про співпрацю

17 лютого у Варшаві Асоціація українського бізнесу в Польщі та Конфедерація будівельників України підписали Меморандум про співпрацю. Угода була підписана головою Правління АУБП Ярославом Романчуком та виконавчим директором КБУ Олександром Черваком.

Меморандум закріпив співпрацю двох організацій з метою синергії ресурсів та ведення спільної діяльності, спрямованої на сприяння якнайшвидшому відновленню критичної, транспортної, цивільної інфраструктури України, зруйнованої через військову агресію росії, на залучення прямих інвестиційних ресурсів, створення умов для розвитку, здорової конкуренції та реформування будівельної галузі.

Конфедерація будівельників України – найбільше профільне об’єднання українського бізнесу, створене у 2011 році. Протягом війни Конфедерація будівельників України не припинила свою діяльність та регулярно організовує заходи для консолідації зусиль бізнесу щодо подолання наслідків російської воєнної агресії в Україні та координації дій для майбутньої відбудови країни.