Зв’язатися з нами:

Пошук

Підписатись на розсилку

  • Українська
  • Polski

X Форум Європа – Україна, Жешув, 27-28 січня 2017

Асоціація українського бізнесу в Польщі виступила партнером щорічного ФОРУМ ЄВРОПА-УКРАЇНА. У рамках Форуму для членів  Асоціації безкоштовно буде виділено площу для участі у Східному Ярмарку.

ФОРУМ ЄВРОПА-УКРАЇНА – це одне з ключових заходів, які проводить Інститут східноєвропейських досліджень – організатор Економічного Форуму в Криниці. Головна тема Х Форуму – модернізація і розвиток потенціалу України, а також напрямок і темп проведення реформ в цій країні.

СХІДНИЙ ЯРМАРОК – умови участі для членів Асоціації

У рамках форуму виступить президент Асоціації Ярослав Романчук та координатор Польської Ліги Українських Студентів Андрій Романчук.

header-800x156px

Дискусії X Форуму Європа – Україна, який пройде під девізом «Можливості, які не можна втратити», зосередяться на ключових питаннях економічного потенціалу України, її енергетичної безпеки, взаємин з іншими країнами, впливу культури та історичної пам’яті на відносини між народами, можливості розвитку регіонів, а також співпраці з партнерами з Польщі та інших європейських держав. Предметом доповідей, панельних дискусій та презентацій Форуму будуть реформи в Україні, можливості, які надає Угода про асоціацію з Європейським Союзом, умови для побудови сучасного територіального самоврядування і громадянського суспільства. Будуть також порушені питання безпеки України в європейському та євроатлантичному просторах.

Головні пункти програми:

  • 3 дні дискусій і зустрічей
  • презентація Головної доповіді
  • пленарні сесії: ключові персони будуть обговорювати економічну і політичну співпрацю України з європейськими країнами
  • понад 30 дискусійних панелей, присвячених економічним, політичним і соціальним питанням
  • 8 презентацій, зокрема деяких областей України і галузей економіки
  • 2 банкети: можливість безпосереднього контакту з гостями Форуму

Гості:
понад 500 учасників з України, ЄС, Росії, сусідніх країн і США – представники урядів, політичної сфери, дипломатії, бізнесу, органів самоврядування, органів Євросоюзу, міжнародних організацій, аналітичних центрів та експертних кіл

Місце:
Виставково-конгресовий центр Підкарпатського воєводства, Ясёнка 954, 36-002 Ясёнка

Деталі

http://www.forum-ekonomiczne.pl/x-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D0%B0/?lang=ru

Реєстрація

https://www.forum-ekonomiczne.pl/rejestracjaEuropeUkraine2017/form/forumekonomiczne?_lang=en&open=registration17

4