Зв’язатися з нами:

Пошук

Підписатись на розсилку

  • Українська
  • Polski

Меморандум із Міжнародним товариством польських підприємців

12 травня 2016 року у рамках IV міжнародного форуму «ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО БІЗНЕСУ» у Варшаві відбулось урочисте підписання Меморандуму про співпрацю між Асоціацією українського бізнесу в Польщі та Міжнародним товариством польських підприємців в Україні, що розширить можливості у підтримці українського бізнесу при виході на ринки ЄС через юрисдикцію Польщі.

Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Польща Андрій Дещиця висловив підтримку налагодженню співпраці між організаціями, адже кооперація на міжнародному рівні між асоціаціями, що представляють інтереси бізнесу, дозволить підсилити впливовість організацій та, відповідно, сприятиме розвитку бізнесу кожного її члена.

Угодою передбачається співробітництво у координації зусиль у взаємодії з державними та місцевими органами влади в Польщі та Україні, організації візитів представників ділових кіл з метою розвитку торговельного та інвестиційного співробітництва між обома країнами,  а також взаємна підтримка участі у виставках та бізнес-форумах. Українські компанії, які експортують або мають наміри експортувати в країни ЄС отримують можливість оптимізувати свої зусилля у виході на зовнішні ринки завдяки залучення до Асоціації.

Детальніше про IV міжнародний форум «ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО БІЗНЕСУ» у Варшаві читайте ТУТ.