Зв’язатися з нами:

Пошук

Підписатись на розсилку

  • Українська
  • Polski

В Києві відбувся форум «Білі починають та виграють»

7 червня 2016 року у Києві відбувся другий бізнес-форум «Білі починають та виграють», організований Українською Бізнес Асоціацією, на якому обговорювались питання ведення прозорого бізнесу та використання механізмів міжнародного інвестування.

Основними спікерами на заході були директор ЄБРР в Україні Шевкі Аджунер та бізнес-омбудсмен України Альгірдас Шемета.

39

У рамках форуму також відбулось урочисте підписання Угоди про співробітництво між Асоціацією українського бізнесу в Польщі та Українською Бізнес Асоціацією, якою задекларовано об’єднання зусиль організацій для сприяння розвитку економічних відносин між Польщею та Україною.

36-768x511

 

Голова наглядової ради концерну “ГалнафтогазВіталій Антонов, генеральний директор компанії «Перша приватна броварняАндрій Мацола, генеральний директор компанії “Пластікс-Україна”  Іренеуш Дерек,  директор компанії “Кемікал елементс юкрейн”  Ілля Леоненко  та керуючий партнер Міжнародного правового центру “EUCON”  Ярослав Романчук поділилися своїми думками та секретами ведення білого та прозорого бізнесу в Україні.

5

«Зазначена угода дозволить розширити можливості українського бізнесу та реалізувати потенціал виходу на ринки ЄС через юрисдикцію Польщі. Спільними зусиллями ми зможемо досягти значно більших успіхів у захисті інтересів українських виробників та постачальників, які хочуть експортувати в Європу. Наша підтримка – це не тільки допомога у пошуку партнерів, але і лобіювання галузевих інтересів на всіх рівнях влади» – сказав Ярослав Романчук, президент Асоціації українського бізнесу в Польщі, керуючий партнер Міжнародного правового центру EUCON.

Угодою передбачається співпраця у організації візитів представників ділових кіл з метою розвитку торговельного та інвестиційного співробітництва між обома країнами, взаємна підтримка щодо участі у виставках та бізнес-форумах, а також координація зусиль у взаємодії з державними та місцевими органами влади в Польщі та Україні. Українські компанії, які експортують або мають наміри експортувати в країни Єврозони отримують можливість оптимізувати свої зусилля у виході на зовнішні ринки завдяки залучення до Асоціації.

В цьому році це вже друга угода про співробітництво. Так, 12 травня 2016 року у рамках ІV Міжнародного форуму «ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО БІЗНЕСУ» в Польщі відбулось урочисте підписання меморандуму про співробітництво між Асоціацією українського бізнесу в Польщі та Міжнародним товариством польських підприємців. Зазначеним документом започатковано системну співпрацю між бізнесом, який працює на теренах України та Польщі.

Репортаж газети «Юридична практика»